ROTO v Franciji predstavlja inteligentne rešitve za okoljevarstvo

Roto z Mikro Medico na največjem sejmu ekologije Pollutec v francoskem Lyonu predstavlja najnovejše tehnologije za čiščenje in distribucijo odpadnih voda. Najbolj privlačne so čistilne naprave Vodalys, ki jih je ROTO razvil prav za francoski trg. Pa tudi nova hišna črpališča, ki so pravtako prilagojena francoskemu trgu.

Prodajno in tehnično osebje iz francoske podružnice podjetja Roto se je danes sestalo s številnimi poslovnimi partnerji in novimi potencialnimi kupci, pomaga pa jim tudi ekipa rotojevih razvojnikov in produktnih vodij iz Slovenije. Na sejmu predstavljajo tudi novost: oddaljen nadzor čistilnih naprav ter njihovo krmiljenje preko velikega LCD zaslona, ki omogoča, da ROTO upravlja s svojimi čistilnimi napravami, ki so vgrajene po vsem svetu.

Jutri, v četrtek, 29. 11. 2018, ob 13:10, bo Roto v sodelovanju z veleposlaništvom Republike Slovenije v hali 5-D163 organiziral tudi poslovno konferenco na temo “Inteligentne rešitve v okoljevarstvu”. Vljudno vabljeni. Več na www.roto.si