ROTO na sejmu MOS v Celju

Letos bomo Roto izdelke predstavili kar na treh razstavnih prostorih.
V hali L izdelke za vodo in ekologijo, predvsem čistilne naprave, zbiralnike deževnice, lovilnike olj in maščob, pa tudi vodohrame, črpališča in zračne filtre iz našega programa Ekoling. Roto tehnično osebje bo predstavilo tudi novo aplikacijo za enostavnejše vzdrževanje čistilnih naprav. V sredo ob 14h bomo organizirali strokovno izobraževanje za projektante in komunale z naslovom “Kako ustrezno dimenzionirati čistilno napravo”.
Pred halo L bomo na zunanjem razstavnem prostoru predstavili Roto izdelke za nautiko in vodne športe. Letošnja novost je kompozitni motorni čoln Roto 14, ki je bil premierno predstavljen prav včeraj na Norveškem. Pravtako bomo prvič predstavili modularne plavajoče pantone za kopališča, marine in pristanišča. Ob zaključku kajakaške sezone bomo izvedli tudi razprodajo kajakov in kanujev iz polietilena blagovne znamke RotoAttivo.
Na tretji ROTO sejemski stojnici najdete bogato ponudbo sezonskih izdelkov za vinogradništvo, sadjarstvo, shranjevanje ozimnice in urejanje vrta.
Obiščite ROTO na sejmu MOS v Celju in izkoristite sejemske ugodnosti. Več na www.roto-group.eu